Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Huppertz Transport

Al onze producten zijn na aankoop door eigen transport thuis te leveren!

Door de grote verscheidenheid in ons wagenpark kunnen wij zeer veel verschillende transportmogelijkheden bieden. Uiteraard zetten wij ons wagenpark in voor het op locatie afleveren van bij ons bestelde producten maar wij rijden ook in opdracht van andere bedrijven en instanties. Wij voeren uw transportklus op verantwoorde wijze uit en wij hanteren daarbij scherpe tarieven.
 
Heeft u als bedrijf of particulier een transport vraag, dan bent u dus bij ons aan het juiste adres!
 
Wij zijn zeer ervaren met het transport van los gestorte producten zand, grind en siergrind, maar ook het professioneel voor u laden, lossen en transporteren van verpakte producten, materialen en materieel draaien wij onze hand niet om.

Professionele medewerkers voor alle transport

Onze chauffeurs beschikken allemaal over de juiste ervaring en opleiding, voor zowel de wagens als de hulpmaterialen. Daarnaast zijn de medewerkers die die wij inzetten op hijswerkzaamheden allemaal in het bezit van een groot rijbewijs en ruime ervaring.

Transport van zand, grind en split

Transport van zand, grind en split

Met onze kraanwagen zijn wij in staat om (afhankelijk van gewicht en bereikbaarheid) pallets en big bags tot 12 meter vanaf de auto te lossen. Dit altijd ter beoordeling van de chauffeur. Zo kunnen wij Big Bag’s in uw tuin over de heg of omheining plaatsen. Kiepen van zand en grind is net zoals het lossen met onze knijper bak ook een mogelijkheid. Met deze knijper bak kunnen wij ook puin of grond uit Uw tuin opknijpen en afvoeren!

Containerverhuur en afvoer van grond, puin en ander (bouw)afval

Containerverhuur en afvoer van grond, puin en ander (bouw)afval

Tevens kunnen wij diverse soorten containers bij u plaatsen voor het afvoeren van diverse materialen en of het leveren van zand en grind. Met onze kleine IVECO kunnen wij max. tot 2m3 zand of grind laden en de producten eventueel in de garage, achterom in brandgang, smalle inrit of weg kiepen. Naast onze HULKY (1m3 puin/afval bigbag) kunt u bij ons ook terecht voor containers van 2m3, 6m3, 10m3 en 30m3 voor afvoeren van diverse soorten afval, grond of puin. Snelle service en goede prijzen!

Transport van bouwmaterialen en vervoer voor derden

Transport van bouwmaterialen en vervoer voor derden

Wij verzorgen tevens het transport van diversen voor derden. Vraag naar de mogelijkheden.

Gladheid bestrijding

Gladheid bestrijding

In de wintermaanden zijn wij als gladheidbestrijders er weer helemaal klaar voor! Ons wagenpark bestaat uit verschillende mogelijkheden in formaat en functies. Wij schuiven voor verschillende bedrijven en instanties.