Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Over ons

In 1986 zijn we als Huppertz transport begonnen met 2 kraanwagens in de wegenbouw. Omdat we in de wegenbouw veelvuldig in contact kwamen met stratenmakers kwam al snel de vraag of we hun ook niet wilde beleveren met zand en bestratingsmaterialen. Vanaf die tijd groeide het aantal klanten met de levering van bestrating en zijn we ook gestart met het leveren van onze producten op de particuliere markt.
 
De handel in sierbestrating groeide zo snel dat we in 1989 besloten om in Vaals (onze huidige locatie) de jeugdherberg te kopen en alleen nog voor het eigen transport de vrachtwagens inzetten. Onze locatie aan het Prins Bernhardplein in Vaals bestaat uit 1.500 m² buiten showroom met bestrating en daarnaast een Doe Het Zelf winkel van 500 m².
 
Op een nabijgelegen locatie beschikken wij tevens over een opslagterrein van 5.000 m² voor alle zand en grind soorten en bestratingsmaterialen. Waardoor veel van ons aanbod direct uit voorraad leverbaar is. Met trots kunnen we zeggen dat we nu anno nu een compleet pakket kunnen aanbieden met betrekking tot tuininrichting, bouwmaterialen, doe het zelf en sfeer voor ideeën in en rondom het huis.
 
Door het inzetten van gekwalificeerde medewerkers en het leveren van hoogwaardige producten en goede service kunnen wij u een op maat gesneden product bieden, waar u nog vele jaren met plezier gebruik van maakt.