Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Grind, split & zand

Zand, grind en splitsoorten zijn al jaren een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij hebben verschillende zandsoorten, zoals metselzand, maaszand, straat- en vulzand, betonmengsels en grindsoorten op voorraad waardoor wij snelle levering kunnen garanderen!
 
Wij bieden tientallen soorten en kleuren sier- grind/split is enorm en wij op verschillende manieren leveren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met onze kleine kieper, vrachten van maximaal 2m3 leveren op plaatsen waar anderen niet komen. Verder leveren wij het zand, grind en split in 20kg zakken, in big bag’s of losgestort. Wij kunnen het materiaal ook tegen een geringe vergoeding direct op de plaats knijpen!
 
In ons grote assortiment split en grind vindt u altijd een kleur of tint die aansluit bij uw wensen en de rest van uw tuin. Ook een mix van meerdere kleuren grind kopen is mogelijk, zodat u een nog mooier resultaat creëert. U kunt split en grind ook gebruiken als decoratiemateriaal, bijvoorbeeld als opvulling van uw bloemborder of als apart siervlak tussen uw beplanting. Hiervoor hebben we boomschors, schelpen en beachpebbles.
 
Kortom: ook voor het leveren van zand, split en grindsoorten moet u bij Huppertz zijn.

Split

Split

Split heeft hoekige vormen, waardoor het minder beweegt als het eenmaal gelegd is. Dat maakt deze steensoort perfect voor de aanleg van een oprit of pad naar uw schuur.

Bij ons vindt u een enorm aanbod split van verschillende steensoorten, kleuren en formaten.

Grind

Grind

Grind is rond van vorm, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor scherpe randjes als u eroverheen loopt. Grind is dus perfect te gebruiken voor de aanleg van een terras of pad door uw tuin.

In onze showtuin vindt een grote selectie grind van verschillende steensoorten in diverse kleuren en formaten.

Zand

Zand

Zand is een natuurproduct waarmee u uw oppervlak kunt opvullen, ophogen of voegen. Bij ons in Vaals vindt u alle soorten zand: van bestratingszand tot metselzand. Funderingszand kunt u bijvoorbeeld gebruiken als ondergrond bij stenen, tegels en klinkers. Dit zand zorgt niet alleen voor een gelijk oppervlak, maar beschermt ook direct het oppervlak tegen verzakking of bevriezing. Na het bestraten komt ons voegzand van pas. Hiermee voegt u de bestrating en beschermt u het oppervlak tegen verzakking.

Ons assortiment bestaat uit alle soorten zand die u nodig kunt hebben: voegzand, funderingszand, breekzand, ophoogzand, metselzand, vulzand.