Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Schuttingen & poorten

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan tuinhout en tuinafscheidingen. Waaronder hardhout, geïmpregneerd grenenhout, douglas/larikshout, WPC/composiet en grindschuttingen.
 
Wij helpen u graag met het berekenen en geven advies over de verschillende mogelijkheden.

 

Tuinhout en schuttingen

Tuinhout en schuttingen

Voor uw tuinafscheiding en poorten vindt u bij ons een enorm aanbod van houtsoorten zoals vele Europese naald of hardhoutsoorten en ook diverse tropische hardhoutsoorten. Wij hebben o.a. tuinhout van Woodvision, Elephant en Hillhout.

Ook voor het realiseren van een mooie vlonder bent u bij Huppertz aan het juiste adres! Zo zijn de douglas en lariks dekdelen in veel verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. Daarnaast zijn veel hardhoutsoorten zoals Bankiray, Kapur en Eiken als vlonderplanken verkrijgbaar. Maar ook voor de voordelige grenen geïmpregneerde versie kunt u uiteraard bij ons terecht.

Grindschuttingen

Grindschuttingen

Het voordeel van grindschuttingen is o.a. dat deze in verschillende standaardmaten maar ook als maatwerk verkrijgbaar zijn. Een grindschutting is eigenlijk gewoon een schanskorf, of een steenkorf die gebruikt wordt als tuinafscheiding. Het is een eenvoudige, moderne en smaakvolle manier om uw tuin te omheinen. U kunt kiezen voor een volledige grindschutting, maar combineren met andere schuttingdelen is ook mogelijk.

Daarnaast is er met deze erfafscheiding nog veel meer mogelijk, zo kunt u de steen- of schanskorf ook gebruiken als decoratie in de tuin, als onderdeel van een fontein of tuinhaard.

Composiet schuttingen, poorten en vlonderdelen

Composiet schuttingen, poorten en vlonderdelen

Composiet wordt gemaakt van een mix van hout- en kunststofvezels (50/50). Daardoor heeft composiet de voordelen van zowel kunststof als hout. Het grote voordeel van composieten schuttingen en/of poorten ten opzichte van hout is het gemak in onderhoud. Een composiet tuinscherm heeft geen jaarlijkse olie/lak laag nodig. Het enige dat af en toe nodig is, is schoonmaken. Mos en schimmels hebben geen kans op een composiet tuinscherm. En ook heeft u geen last van splinters bij een composiet schutting.

Composiet voor de tuin wordt steeds populairder, waardoor het aanbod voor tuintoepassingen steeds groter wordt. Naast poorten en tuinafscheidingen van composiet zijn er bv. ook composiet vlonderplanken en planken voor gevelbekleding verkrijgbaar. Bij ons vindt u het complete aanbod van composiet voor uw tuin, dus kom gewoon een keer langs voor meer informatie en inspiratie.