Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

SINDS 1986 HET ADRES VOOR TRANSPORT, BOUW- EN TUINMATERIALEN!

Ooit begonnen met 2 vrachtwagens en inmiddels uitgegroeid tot een wagenpark van weleer.

Naast transportdiensten bieden wij een zeer uitgebreid assortiment materialen voor tuininrichting en doe het zelf klussen in en om het huis. U kunt bij ons o.a. terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan bestrating, grind, split, zand, schuttingen, poorten, tuinhout en tuinhuizen. Uiteraard bezorgen wij aan huis en bent u bij ons verzekert van vakkundige hulp en advies.
 
U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showtuin van wel 3.000 m² en onze DHZ shop! En maak ook gebruik van de Excluton VR corner, daarmee kunt u in een virtuele tuin direct zien wat het effect van de verschillende soorten bestrating is.

BESTRATING

GRIND, SPLIT & ZAND

SCHUTTINGEN & POORTEN

Doe Het Zelf

In onze Doe Het Zelf winkel van 500 m² is voor elke klusser een breed aanbod aan materialen te verkrijgen. Zo kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment ijzerwaren, PVC materialen, fitwerk, elektra, lijmen en kitten, verf en toebehoren, hand en elektrisch gereedschap en hout en plaatmaterialen. In onze zagerij kunnen wij de verschillende plaatmaterialen voor u desgewenst op maat zagen. En alle verf kunnen wij op kleur mengen met onze professionele verfmengmachine.
 
Een uitgebreid programma bouwmaterialen behoort ook tot ons assortiment. Van betonblokken, metselstenen, cement, bouwstaalmatten, stucmaterialen, gipsplaten, tot verschillende soorten verpakt zand en beton/metselmortels.
 
Alle producten die te zwaar of te groot zijn om af te halen brengen wij graag bij u thuis voor een geringe vergoeding.

De voordelen van onze DHZ winkel:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Uitstekende service
 • Goede prijs
 • Uitgebreid assortiment
 • Eigen transport

Onze openingstijden

Maandag:

 • De Doe Het Zelf winkel is op maandag gesloten.
  De transportafdeling is gewoon open en bereikbaar. Indien u telefonisch contact wenst met de transportafdeling kies dan voor optie 2 in het keuzemenu van onze automatische telefoonbeantwoorder.

Dinsdag t/m vrijdag:

 • 09.00u tot 12.30u
 • 13.00u tot 17.00u

Zaterdag:

 • 09.00u tot 14.00u

Op officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Huppertz Bouwmarkt Vaals

4,4

96 mensen raden ons aan

alle beoordelingen weergevenschrijf een beoordeling

Eric pgn

Wat de omgeving nodig heeft is bij hun aanwezig. Goede service en goede prijzen en zeer uitgebreid assortiment.

2 jaar geleden

Jos Einmahl

Ruim assortiment voor alle werkzaamheden die in en rond het huis plaats kunnen vinden. Overzichtelijk ingerichte winkel voor alle klein materialen en gereedschappen. En voor de prijzen hoef je echt niet naar de grote bouwmarkten te reizen. Koop lokaal dat is goed voor ons allemaal 😉

8 maanden geleden

Marga De Waard- Thoden van Velzen

Verrassend goed gesorteerde bouwmarkt.

5 maanden geleden

Jan Schmitz (Janos)

zeer vriendelijke bediening groot assortiment in materialen

een jaar geleden

Nieuws & Acties

Alle actuele berichten en lopende acties zijn op onze website te vinden. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of langs te komen.
Actie

Restpartijen sale 11-03-2024

Iedere zaterdag tussen 09.00u en 14.00u, restpartijen sale!! Profiteer van aantrekkelijke prijzen, alleen geldig op zaterdagen!lees meer

Aangepaste openingstijden 2024 01-01-2024

In 2024 zijn wij op de volgende dagen gesloten:lees meer

Opslagruimtes te huur 17-02-2022

Wij bieden twee opslagruimtes te huur aan. Deze bevinden zich op het terrein achter de zaak en zijn goed bereikbaar.lees meer