Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bestrating

Ons assortiment bestratingsmaterialen bestaat uit een aantal verschillende categorieën, zoals betonbestrating, natuurstenen bestrating, gebakken bestrating en half verharding (split en grindsoorten). In deze categorieën is ons aanbod zeer divers en uitgebreid. Van waaltjes tot grote keramische tegels en alles ertussen in.
 
Onze bestrating komt uit diverse gerenommeerde fabrieken zoals Excluton, Redsun, Oprey-Beisterveld, Facade, Mbi en Marlux. Kom naar onze showtuin om de verschillende mogelijkheden in het echt te bekijken, hier vindt u tot wel 3.000 m² aan inspiratie voor uw nieuwe tuin of oprit. En staat er toch niet bij wat u zoekt? Geen probleem, bekijk dan ook eens de brochures van onze leveranciers. Alles dat daarin aangeboden wordt kunnen wij uiteraard voor u bestellen.
 
Wilt u graag vooraf visualiseren hoe een bepaalde straatsteen of tegel op een groot oppervlak uit ziet? Maak dan gebruik van de Excluton VR Corner. Hiermee kunt u m.b.v. Virtual Reality zien hoe uw keuze er in het “echt” uitziet. U kunt ook direct een foto hiervan aan uzelf mailen om dit thuis op het gemak nogmaals te bekijken. Het is uiteraard ook mogelijk om een staal van een bepaalde steen of tegel even mee naar huis te nemen om op locatie te bekijken hoe deze keuze zou staan.
 
Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren in het realiseren van uw oprit en/of terras!

Gebakken bestrating

Gebakken bestrating

Straatbakstenen worden voornamelijk geproduceerd uit grondstof van eigen bodem. Uit de beddingen van onze rivieren wordt klei gewonnen en van deze klei wordt een homogeen mengsel gemaakt. Dit mengsel wordt in vormen geperst, waarna deze wordt gebakken in ovens tot soms wel 1200 graden.

Alle onze gebakken stenen voldoen aan de hoogste eisen. Kwaliteit, oneindige levensduur, slijtvastheid en warme uitstraling zijn begrippen die bij gebakken stenen thuishoren. Bijna alle mogelijke bestratingsverbanden zijn te realiseren met gebakken stenen.

Slijtage is voor een gebakken straatklinker een vreemd woord, sterker nog, deze wordt alleen maar mooier in de loop der jaren!! Ons aanbod is enorm door de verschillende fabrieken waar we onze gebakken bestrating van betrekken.

Betonnen betrating

Betonnen betrating

Betonnen straatstenen worden gemaakt van eerlijke grondstoffen zoals zand, cement, water en natuurlijke kleurstoffen. Door moderne productietechnieken is het mogelijk om sierbetonstenen te maken in heel veel verschillende formaten en trendy kleuren. De betonnen bestrating kan verder verfraaid en verduurzaamd worden door diverse bewerkingen zoals stralen, wassen, slijpen, borstelen of verouderen. In sommige gevallen worden de stenen behandeld met een beschermende impregnatie of coating.

Wij zijn dealer van vele betonfabrieken (o.a. de fabrieken Red Sun, Excluton, MBI beton, Marlux en Facade,) waardoor ons aanbod van betonnen straatstenen en betonnen tegels enorm is.

Ook de betonnen opsluitbanden, pallisaden, L-elementen, betonbielzen en stapelblokken in vele kleuren en afmetingen behoren tot ons assortiment.

Keramische Bestrating

Keramische Bestrating

Keramische tuintegels worden middels geavanceerde technieken met een zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid geproduceerd. Keramieken tegels zijn duurzaam, kleurecht en blijven ook jaren na het leggen mooi. Dankzij de eenvoudige en veelzijdige installatiemogelijkheden kunnen keramische tegels in vrijwel elke ruimte worden gebruikt.

Wij hebben keramische tuintegels in vele soorten, maten en kleuren leverbaar, zo is er voor elke wens een geschikte tegel. De tegel is uiterst geschikt voor vele toepassingen in uw tuin.

Natuurstenen bestrating

Natuurstenen bestrating

Natuurstenen bestrating heeft een bijzonder uitstraling, dat is te danken aan het feit dat natuursteen miljoenen jaren oud en door de natuur gevormd is. Natuursteen staat prachtig in vele tuinontwerpen en de verschillende formaten natuursteen zijn in diverse verbanden te verwerken. Hiermee kunnen strakke zichtlijnen gecreëerd worden, maar een speels resultaat is ook heel goed mogelijk. Iedere steen is uniek en heeft zijn eigen kenmerken.

U kunt o.a. kiezen uit natuursteentegels van graniet, hardsteen, leisteen en kwartsiet. Natuursteen tegels zijn ook in verschillende bewerkingen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een vlambewerking voor een mooie structuur, of een gepolijste tegel voor een strak design.