Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Excluton VR corner

Bekijk uw nieuwe bestrating vooraf met VR techniek

De Excluton VR-Experience maakt het mogelijk om onder comfortabele omstandigheden (droog, warm en met de juiste belichting) in 20 verschillende tuinen het volledige assortiment sierbestrating van Excluton toe te passen en te bekijken!

Moeite met het kiezen van tegels of wilt u een realistisch beeld van hoe uw tuin eruit gaat zien? Probeer de VR-Experience in onze winkel! U zet de VR-bril op en maakt een keuze uit een van de virtuele inspiratietuinen, die u vervolgens naar eigen wens in kunt richten met ons ruime assortiment aan tegels en stenen.

Met onze virtual reality experience ‘wandelt u’ door uw toekomstige tuin binnen de virtuele wereld. Het inrichten van een virtuele tuin kan comfortabel binnen en maakt het sjouwen met tegels en stenen overbodig. Kortom de nieuwste technologie, mooiste ervaringen en een prachtige weergave van tegels en stenen in unieke settings.

Een nieuwe ervaring en hulp bij de tuininrichting

De VR-Experience biedt gebruikers een extra ervaringslaag, de kans om een goed beeld te schetsen van hoe producten verwerkt kunnen worden. In de traditionele showtuin / showroom vormen weersomstandigheden als regen, sneeuw, fel zonlicht of juist te weinig licht vaak obstakels om te komen tot de juiste keuze. Onze VR-Experience neemt deze obstakels weg, met behulp van de VR-bril waant u zich in de perfecte inspiratietuin.